Bloc

 • ACCIÓ DE GUERRILLA

  Foto Lleida des 09

  Dimecres passat vam estar a Lleida sensibilitzant els vianants sobre els drets del nen i combatent les baixes temperatures.
  El proper dimarts, 22 de desembre, també ens trobareu a València, al semàfor del carrer Xàtiva amb Alacant, de 12 a 2 del migdia.
  Aquí us esperem!
   

  18/12/2009

  Comentarios (0)

1 any de campanya contra el treball infantil

El divendres 12 de juny, Dia Mundial contra l’Explotació Infantil, a Intervida complim un any de campanya contra aquesta lacra que fustiga a més de 200 milions de nens al món.

Sota el títol DO IT YOURSELF que no ho faci un nen, hem mogut l’exposició fotogràfica sobre el treball dels nens a Bangladesh per 43 poblacions i s’ha projectat el documental Abans de créixer 62 vegades.

Tot va començar fa un any, amb el concurs on line de samarretes denúncia: 70.000 visitants van poder triar entre 1002 dissenys.

A l’Alameda d’Hèrcules de Sevilla, amb actors voluntaris, ens vam plantar al mig del carrer amb una acció basada en la nostra obra de teatre Mercat del nen treballador. Les sevillanes i els sevillans van poder participar d’aquesta performance de protesta i sensibilització, fins lassades les 10 de la nit.

En els darrers 4 anys s’ha reduït el número de menors explotats en un 26 %.


Intervida, durant aquest any de campanya, ha contribuït donant educació a 520 nens treballadors de Bangladesh i 300 d’El Salvador.
Però això no s’acaba aquí; la denúncia, la campanya, continua!!


 

 

En vols una?

Camiseta ganadora

Per només 15€ podrás lluir la samarreta guanyadora de la campanya i difondre un NO a l'explotació laboral infantil.

Omple el formulari i serà teva.

 
 
Vols veure totes les samarretes que es van dissenyar? Entra

La nostra agenda d'esdeveniments